Стало відомо про те, що Львівська область прощається з учасником війни на Сході України. Був героєм для рідних і близьких.

Таким чином повідомляється, що у Львівській області помер учасник війни на Сході України. Солдат Іванов Василь Анатолійович, 1984 року народження, він був демобілізованим воїном Національної гвардії України. Проживав він у місті Дрогобич.

Про це в соціальній мережі Facebook написав голова місцевої спілки ветеранів АТО Олег Кондратьєв.

Похорони відбудуться в п'ятницю, 29 січня, приблизно об 11:00.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

На своїй сторінці у фейсбуці волонтер Наталія Попова повідомила, що Бабинкін помер від ускладнень, викликаних коронавірусом.

Портал Знай писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Суперечка переріс у вбивство з особливою жорстокістю. Судмедексперт виявив на тілі Тетяни Підвашецької понад 50 колото-різаних ран. Вона померла від втрати крові. Горбатюка затримали у Львові, коли він намагався сховатися.

Також портал Знай писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.