Жителі Львівщини назвали проблеми, які наразі їх турбують найбільше. Серед таких війна на Сході та корупція. При цьому лише 14% мешканців Львівщини вважають, що Україна рухається у правильному напрямку, 71% – протилежної думки.

Про це свідчать дані опитування, проведеного у Львівській області протягом 6-22 червня.

Серед загальнодержавних проблем найактуальнішими 59% опитаних мешканців Львівщини назвали військовий конфлікт на Сході України, 47% – безробіття. На третьому місці – низький дохід, корупція та епідемія коронавірусу. Про ці проблеми згадали близько 30% опитаних.

вулиці Львова, скріншот із відео


Серед актуальних проблем Львівської області опитані найчастіше називали проблеми з працевлаштуванням (43%) і неякісне медичне обслуговування (37%). Близько третини опитаних згадали про поганий стан доріг, бідність, ще чверть – про занепад промисловості, алкоголізм, розкрадання земель, а кожен п’ятий – про занепад сільського господарства.

Зазначимо, що це опитування проводилось 6-22 червня серед мешканців Львова та області, старших за 18 років. Методом особистого формалізованого інтерв’ю опитано 2 тисячі людей. Помилка репрезентативності дослідження не перевищує 2,2%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садовий змусить львів'ян спорудити літні душові - гарячої води не буде

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» З українців жорстко вибивають борги за комуналку, залучають колекторів і забирають квартири

Також «Знай.ua» писав, що В Запоріжжі масово відключають воду, готуйтеся "сохнути" - список адрес