У Львові ОДА закрила дитячий психоневрологічний диспансер. Будівлю закладу, що розташована у центрі Львова продадуть на аукціоні.

Про це повідомляє інформаційний портал zaxid.net.

Так, стало відомо що львівська облрада закрила дитячий психоневрологічний диспансер через приєднання його до іншого комунального закладу «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр». Хворих дітей переведуть у «чорнобильську лікарню». Приміщення у якому раніше знаходився заклад планують виставити на аукціон.

Припинити комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний дитячий психоневрологічний диспансер» (місцезнаходження: 79005, Львівська обл., місто Львів, вул. Драгоманова, буд. 58) шляхом приєднання до комунального закладу Львівської обласної ради «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр» (місцезнаходження: 79035, Львівська обл., місто Львів, вул. Дністерська, буд. 27)», – сказано у рішенні Львівської облради.

Депутати визначили Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр правонаступником майна, прав та обов’язків дитячого психоневрологічного диспансеру.

Будинок на вул. Драгоманова, 58, де зараз обласний дитячий психоневрологічний диспансер, – пам’ятка архітектури – вілла Макаревича, збудована у 1909 році.

Нагадаємо, "Українці платять за корупційні пільгові кредити компаній Порошенко" - нардеп показав, як нам залазять в кишеню.

Як повідомляв Знай.uа, документи українців перевірять за допомогою смартфона - "корочки" можна залишити вдома.

Знай.uа писав, евробляхеры здивовані новиною про "20 % від Саакашвілі": зміни можуть відбутися вже в червні.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще