У Львов водій під дією наркотичних засобів простягнув патрульного близько ста метрів, затиснувши його руку вікном.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області.

В суботу до львівських правоохоронців звернулися оперативники і повідомили, що незабаром біля них з'явитися автомобіль Renault Megane, в якому знаходиться людина в розшуку. Інспектори помітили зазначений автомобіль і зупинили чоловіка.

За словами правоохоронців він помітно нервував. Щоб дати патрульним ознайомитися з документами він прочинив вікно, але патрульний встиг тільки простягнути руку, як той затиснув його і поїхав. Правоохоронці намагалися зупинити чоловіка, але він протягнув поліцейського близько 100 метрів.

Скріншоти


24-річного львів'янина затримали. Він мав ознаки наркотичного сп'яніння. Його пасажирка, 34-річна львів'янка, опинилася у розшуку за крадіжку. У неї виявили 10 грамів метадону.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу і швидку допомогу для поліцейського. Варто зазначити, що чоловік відмовився від перевірки на стан наркотичного сп'яніння.

Тепер йому загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків) КК, а також за ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) КК.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, міст "втомився" і обрушився на людей посеред дня: за життя вижили борються лікарі

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua стеля обвалилася на дітей, школа в паніці: моторошне ПП в Харкові потрапила на камеру

Також Знай.ua писав про те, що залишилися в зруйнованому гуртожитку: Філатов ощасливить постраждалих студентів двома стипендіями