Погода у Львові в неділю, 8 грудня, буде похмурою, але теплою. Ніяких опадів у цей день не очікується, обіцяють на сайті Sinoptik.

Повітря вдень прогріється до 4-6 градусів тепла, а вночі очікується до 3 градусів вище нуля.

Найтеплішим цей день у Львові був в 1985 році – повітря прогрілося до 11 градусів тепла. А найхолодніше було в цей день у 1991 році – більше 16 градусів морозу.

Погода в Україні 8 грудня, Укргідрометцентр

За народним прогнозом погоди у цей день, 8 грудня, вшановують пам'ять святого Климента, який був папою Римським. Раніше цей день мав назву Климентьевого. Вважалося, що на Климента зима клин клином вибиває: починався період злих морозів. Вважалося, що якщо у людських осель здалися польові миші, бути біді –значить, зима буде холодною і голодною. Від перших заморозків до зими - місяць. Якщо на полях сніг лягає хвилями, то хліба буде вдосталь. Поки санна дорога проляже, зима не настала. Дощова зима - провісник непрохідного року. Взимку наближаються хмари з північного кря – чекайте потепління. Зима видалася малосніжна - літо буде засушливим. Взимку сухо й холодно - влітку сухо й жарко.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Сніг на полях лежить по коліно - зерна в засіках буде багато.

Як повідомляв Знай.uа багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи буде 2020 рік таким страшним чи все це просто забобони.

Також Знай.uа писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура, розповіли астрологи.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. Також деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. У нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.uа писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини у 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.