У Львові не стало одного з військовослужбовців, які пережили боротьбу з ворожими силами на Донбасі. 15 жовтня у серці Галичини зупинилося серце бійця зенітно-ракетного полку Олександра Вороб’я.

Олександр Воробей народився у 1971 році у Володимирі-Волинському. Мав жінку та сина, який осиротів після довгої боротьби батька за життя після тяжкого поранення.

У інтернет-виданні "Володимир Медіа" уточнюють: "27 вересня Олександр отримав важку травму, перебуваючи у зоні ООС. У Харкові, куди його доставили авіацією, був прооперований. Після чого його перевели у Львівський військовий госпіталь, де він продовжив лікування".

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показати ще

Рідні та близькі, а також побратими померлого пам'ятають військовослужбовця як добру, щиру, готову завжди прийти на допомогу, людину.

За офіційними даними, війна на Сході України забрала життя 289 бійців родом з Львівської області. Також відомо, що серед тих, хто вижив та повернувся на малу Батьківщину, опісля бойових дій померли ще 173 чоловіки. Кожен з нихборовся за життя через хронічні хвороби, поранення. Також мали місце й випадки самогубства після перижитого жаху та неспроможності повернутися до нормального життя.

Сім'ї полеглих отримують матеріальну допомогу від держави та місцевої влади. Вона належать до пільгової категорії населення, хоч ціна за пільги стала надто високою.

Нагадаємо, що знайдені на Львівщині останки людей відправили на експертизу

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщині під вантажний потяг потрапив 20-річний юнак

Також Знай.ua писав про те, що завтра у Харкові поховають загиблого бійця Збройних сил України