Знай.ua вже неодноразово наголошував про проблеми з дитячими садочками у Львові, які є чи не найактуальнішими в місті. Чільне місце у довгому списку негараздів дошкільних закладів посідає питання про нескінченні чери та нестачу місць для наймолодших львів'ян.

Управління освіти оприлюднило інформацію, що в електронній реєстрації ЗДО міста Львова на 2019 рік батьки зареєстрували 8051 дитину, а з 1 вересня до дитсадків потрапили лише 7200 малюків. З цього випливає, що 851 дитина залишилася вдома. Дошкільнят, які не пішли у садочок, змушені доглядати батькі, які, при цьому, мають ще й працювати, дідусі та бабусі, у яких можуть бути проблеми зі здоров'ям, або ж сусіди чи знайомі, що, з огляду на загальні засади виховання, ні в які рамки не входить.

Але міська рада впевнено заявила, що до кінця 2019 року планує відкрити ще чотири групи при Будинку школяра, вул. Грінченка, 4а, дві групи на вул. Чижевського, 43 та чотири групи на вул. Олесницького, 2. Такі розширення дозволять зарахувати іще близько 300 дітей. Але що залишається робити решті? на це міськрада покищо мовчить.

Популярні новини зараз

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Нагадаємо, що ситуацію з дитячими садками у Львові ніхто не контролює

Як повідомляв портал Знай.ua, мер Львова передає приміщення дитячих садків у приватну власність

Також Знай.ua писав про те, що у мерії Львова чекають найкращих ідей культурних заходів на 2020 рік