Ви коли-небудь замислювалися, звідки у вас почуття гумору? Цілком можливо, що ваш талант до сатири, що розбиває сторони, насправді може мати щось спільне з астрологією.

Астрологи пропонують дізнатися про п'ять найсмішніших знаків зодіаку, від трохи кумедних до повних коміків.

Веселі люди. Фото: скриншот Youtube

Водолій

Водолії можуть бути диваками, і це позначається на їхньому дивному почутті гумору. Астролог називає цей знак "незвичайним, дивним і чарівним" і каже, що "Водолії часто використовують свій дар базікання, щоб підтримувати справи, у які вони вірять, і вони заохочують ширшу культуру розважатися, не висміюючи ні з кого". Очікуйте, що цей балакучий знак переконає вас стати на бік їхніх переконань і використовувати будь-які необхідні засоби, включаючи кумедні жарти.

Лев

Левів часто вважають "серйозними людьми", але в глибині душі вони розважальники. Цей знак хоче бути найкращим у всьому, зокрема розважати людей навколо та смішити їх. Але це також може бути їх крахом. Отже, будьте обережні: астролог попереджає, що Леви "часто дуже кумедні, але водночас настирливі".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Діва

Хоча Діва може здатися несподіваним знаком у цьому списку, якщо ви знаєте одного, ви, напевно, посміхалися в його присутності. Часто їхня перфекціоністська зовнішність може приховувати деяку зрадливість і темне почуття гумору. Не дивлячись на свою первісну та правильну зовнішність, Діви зворушуються Меркурієм, як і Близнюки.

Стрілець

Астролог описує Стрільця як "вершину дотепності та кмітливості", здатного побачити суть будь-якої ситуації та перетворити її на короткі, гострі репліки. Цей знак "любить добре проводити час і любить викликати сміх аудиторії". І завдяки їхньому прагненню бути оціненими іншими, вони "часто креативні та філософські у своєму гуморі", що дозволяє легко змусити аудиторію закочуватися від сміху та думати про глибші наслідки жарту.

Близнюки

Якщо ви дружите з Близнюками, у вас, ймовірно, часто болять боки від такого сильного сміху. Цей знак може бути серйозним, але водночас вони люблять розповідати анекдоти і змушувати всіх навколо посміхатися. Астролог порівнює Близнюків з "дволикими виконавцями" та "Джокером". Близнюки знають, як похизуватися своєю дотепністю та сарказмом, водночас легко розсмішивши когось. Астролог називає їх "найвеселішим знаком Зодіаку".

Нагадаємо, ми писали, що названо міста, які до кінця тижня будуть в особливій ракетній небезпеці: "Ситуація дуже заплутана"

Як повідомляв "Знай.ua" 6 найбільших ревнивців серед знаків Зодіаку: хто найімовірніше втратить самовладання.

Також "Знай.ua" інформував, що 4 найрозумніших знаки зодіаку: їх навколо пальця не обведеш.