Знаменитий телеведучий, продюсер та актор Юрій Горбунов показав українцям яких унікальних особистостей мобілізують на росії, щоб відправити на війну. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Горбунов намагається постійно підтримувати зв'язок із шанувальниками та регулярно радує їх новими публікаціями на своїй сторінці у соцмережах. Він часто ділиться моментами з робочих буднів, а також радує теплими сімейними фото із дружиною Катею Осадчою.

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Юрій Горбунов вирішив порадувати українців курйозним роликом. Головний герой - мобілізований у Росії хлопець. На кадрах можна побачити, як новоприбулих, ймовірно, навчали стройової підготовки. Тоді як у більшості солдатів хоч як виходило маршувати, то в їхніх колег виникли проблеми - рухати одночасно ногами і руками йому виявилося не по зубах.

"Друга армія світу у всій красі! Демогілізація у дії!!", - підписав ролик Юрій Горбунов.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Українці, побачивши цей "унікум", не стали приховувати потрясіння.

"Боже ... це нещасні люди", "Головне, щоб пакети з собою взяли, і не чекали, коли їх туди складуть, а відразу вже в них їхали", "Це просто хахах", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Горбунов із Катею Осадчою "отримав" від українки через запуск "Голосу країни": "Які ж ви..."

Також наш портал інформував, легендарний ведучий України Олександр Педан згадав, як нас зрадили поляки та турки: "Намагалися розрулити, але..."

Крім того, ми писали, DZIDZIO та Олександр Пономарьов "розірвали" Чехію та підняли величезний український прапор: "Слава Україні!".