Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська привітала зі святом свого близького чоловіка, і мова не про сина.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона ділиться з шанувальниками кадрами зі свого життя, повідомляючи про багато подій і висвітлюючи різні заходи.

Цього разу вона привітала свого чоловіка зі святом. До слова, Ольга Цибульська досі не розсекретила його особистість, і по всій видимості, не планує цього робити.

31 Серпня чоловік святкує свій день народження.

"Коли дивлюся тобі в очі - бачу себе. Коли обіймаєш - стаю безстрашна. Коли бісиш - найщасливіша. Тому що це означає, що істинний трепет в серці за стільки років нікуди не зник. Немає більшої радості, ніж гріти свої холодні лапи будинку під ковдрою з тобою і сміятися над жартами нашого сина. Обіцяю на 90 років подарувати тобі молоду масажистку😂 Мусик, з днем народження! Любимо тебе❤️❤️❤️❤️❤️" - підписала пост дівчина.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Вже близько десяти років шанувальників дівчини мучить питання: хто її чоловік? Його особистість залишається невідомою, незважаючи на те, що вона досить детально ділиться подробицями особистого життя, і навіть показує п'ятирічного сина Нестора.

Вона зазначає завжди, що коли їм набридне жити разом, вони обов'язково з'являться на обкладинці якогось журналу, а поки що їх все влаштовує, адже, щастя любить тишу.

Нагадаємо, що Оля Цибульська розкритикувала себе, навіть "закоханий" Козловський не допоміг:"жирна". Жінка поскаржилася на свою фігуру.

Як повідомляв Знай.ua, маленький син Олі Цибульської перетворився на Елвіса Преслі: крутіше Дзідзьо. 6-річний хлопчик пританцьовує і стрибає на батьківському ліжку,

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська показала, як пробилася в шоу-бізнес через ліжко