26 серпня православні християни традиційно відзначають день "Семистрільної" ікони Божої Матері. Ця ікона зображує Діву Марію, пронизану сімома стрілами, зазвичай до святої у молитві звертаються аби попросити заступництво та захист від всіх недуг.
Зазначимо, що випадок зображений на іконі, стався на 40 день після народження Христа. В цей самий день, Йосиф й Діва Марія звернулися з дитиною до храму для проведення спеціальних обрядів по законах Мойсея. Там їх зустрів старець Симеон, який повідомив, що ця дитина й є Месія.

26 серпня — Семистрільної ікони Пресвятої Богородиці

Згодом Діва Марія відчула на собі зброю, яка прострелила саму її душу. На іконі зображені страждання Марії. Знаходиться ікона в Іоанно-Богословському Семистрільному храмі.


26 серпня усі християни моляться до святої ікони "Семистрільної" і просять захисту від усіх негараздів.

26 серпня — Семистрільної ікони Пресвятої Богородиці.

Молитва перед іконою Пресвятої Богородиці

О, багатостраждальна Мати Божа, вища за всіх дочок землі, за Своєю чистотою і за безліччю страждань, що перетерпіла Ти на землі, прийми багатоболісні зітхання наші і збережи нас під покровом милості Твоєї.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Іншого бо пристановища і теплого заступництва крім Тебе ми не маємо, але як Та, що має сміливість перед Тобою Народженим, допоможи і спаси нас молитвами Твоїми, щоб ми безперешкодно досягли Царства Небесного, де зі всіма святими будемо оспівувати в Тройці єдиного Бога нині, і повсякчас, і навіки віків. Амінь.

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній учень з "фізруком" пліч-о-пліч боронять Батьківщину: "Ставив мені двійки". Учителю і його колишньому учню довелося разом служити у війську

Раніше Знай повідомляв, молитва за здоров'я й захист дітей та похресників - сильні слова, які має знати кожен. Читайте молитву з вірою