Михайло Заливако порадував шанувальників спільною фотографією з Ганною Богдан. Щаслива пара відпочиває в Туреччині.

Анна Богдан (Сторожук) працювала турагентом і моделлю. Її життєве кредо: не чекати приходу щастя в своє життя, а знаходити його кожен день. Ймовірно, така позиція допомогла їй перемогти в останньому одинадцятому сезоні Холостяк, підкоривши серце бізнесмена Михайла Заливако.

Анна Богдан, Холостяк, фото з Instagram

І це попри те, що на шоу у неї було багато серйозних конкуренток.

Нещодавно зіркова парочка поїхала разом на відпочинок до Туреччини. Це не дивно, адже сама переможниця останнього сезону обожнює подорожі.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Зокрема, на офіційній Instagram-сторінці Михайла Заливако з'явилася фотографія з Каппадокії. На знімку "Холостяк" обіймає свою жінку цілує на тлі шикарного пейзажу.

"Класно, коли разом завжди є що робити. Ще один політ-політ нормальний. І так, тобі йде червоний колір. А ви як часто ви можете відвідувати одну і ту ж країну?",- написав він.

Відзначимо, що сама Сторожук зізнавалася, що вони з Заливако планують поїхати в Каппадокію і незабаром на її офіційній Instagram-сторінці з'явиться багато фотографій.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадаємо, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.