Шарлотка з ревенем, яблуками і батоном
Вам знадобиться:
ревінь — 3 — 4 стебла
яблуко — 1 — 2 шт
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
цукор — 150 гр
яйце — 3 шт
молоко — 1 стакан
батон білий
кориця — 0,5 ч. ложки
вершкове масло — 50 гр
Спосіб приготування:
Для початку стебла треба промити і очистити від шкірки. Потім нарізати невеликими шматочками, пересипати їх половиною цукру і залишити на кілька хвилин. Яблуко розрізати і прибрати серцевину. Нарізати його невеликими шматочками.
З'єднати шматочки яблука і ревеню. Додати корицю і перемішати. Батон нарізати тонкими шматочками. Яйця збити разом з цукром, що залишився. Поступово влити молоко і продовжити збивати до однорідності.
Форму рясно змастити вершковим маслом. Викласти боки і дно шматочками батона, створивши своєрідну форму. Викласти на батон начинку, а зверху розкласти маленькі шматочки порізаного вершкового масла. Шматочки батона або хліба вмочити в яєчно-молочну суміш і накрити ними начинку. Рідину вилити зверху.
Духовку розігріти до 180 градусів. Поставити в неї форму і запікати до утворення золотистої скоринки. Смачного!
Пісочний пиріг зі сметаною заливкою
Вам знадобиться:
борошно — 2 — 2,5 склянки
масло вершкове — 100 — 120 гр
цукор — 0,5 склянки
яйце — 1 шт
розпушувач для тіста -1 ч. ложка
ревінь — 3 — 4 стебла
цукор — 4 ст. ложки + 1 — 2 ст. ложки для посипання
ванільний цукор — 1 пакетик
сметана — 250 мл
яйце — 1 шт
крохмаль — 1 ст. ложка
Спосіб приготування:
Вершкове масло заздалегідь дістати з холодильника. Додати цукор і збити все міксером в однорідну суміш. Додати сметану і яйце. Знову перемішати міксером до однорідності.
Борошно просіяти і змішати з розпушувачем. Всипати борошно в рідку суміш і перемішати спочатку ложкою, а потім замісити руками. Воно не повинно липнути до рук і не має бути надто щільним і густим.
Викласти в миску сметану, додати цукор і ванільний цукор. Все перемішати. Додати яйце і знову перемішати до однорідності. Додати крохмаль і знову перемішати.
Стебла промити і зняти грубу шкірку. Нарізати невеликими шматочками 1 — 1,5 см. товщиною. Тісто розкачати в пласт і перекласти в змащену вершковим маслом форму. Вилити на тісто начинку і зверху розкласти шматочки нарізаного ревеню. Зверху нарізані шматочки присипати цукром.
Випікати 35 - 45 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці. Смачного.
Нагадавши, швидка і смачна закуска з лаваша - як приготувати сирні палички з часником.
Як повідомляв портал Знай.ua ситний турецький суп з червоної сочевиці-страва, яка зарядить енергією на весь день.
Також Знай.ua писав, картопляні биточки, як в дитинстві-швидкий рецепт улюбленої страви, яке розлетиться моментально