Відома українська телеведуча Ольга Фреймут має досить широку армію прихильників. Хоча зірка програми "Ревізор" зараз не веде на телебаченні масштабних проєктів за її життям продовжують стежити тисячі українців.
Через це у соціальних мережах з'являються фан-сторінки присвячені життю Ольги Фреймут. На одній з таких під назвою freimuteam опублікували архівний знімок телеведучої та її коханого чоловіка Володимира Локотко. Окрім цього під фото опублікували цитату легендарної Коко Шанель, яку так любить Ольга Фреймут.

Ольга Фреймут з чоловіком, фото: instagram freimuteam

На фото теледіва разом зі своїм чоловіком позують серед парку. Фреймут ніжно притислася до свого чоловік та ніжно його обійняла. Для прогулянки подружжя обрало досить стримані образи. Володимир Локотко одягнув білий джемпер та доповнив все чорною курткою. Ольга Фреймут у свою чергу одягла білу куртку.

Ольга Фреймут з чоловіком, фото: instagram freimuteam

"Немає ніякого часу для нудьги й одноманітності. Є час для роботи. І є час для кохання", - таку цитату Коко Шанель опублікували під знімком Фреймут т з її чоловіком.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут в білому потрапила до Бога: "потойбічний світ..".

Як повідомляв портал Знай.uа, Фреймут відверто розповіла про маму і" стерильне "дитинство - "кузени боялися приходити до мене".

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Також Знай.uа писав, що Ольга Фреймут навчила українців правильно свербіти.