У Львові розшукують зниклу безвісти 35-річну жінку. Про це повідомили у Службі розшуку людей при місцевій поліції.

Як зазначається, розшук жінки ведеться силами співробітників Відділом поліції № 3 Львівського районного управління поліції. За інформацією правоохоронців, Постол Лілія Володимирівна, 1985 року народження, мешканка Львова, зникла ще 25 березня.

Того дня жінка приблизно о 17:00 вийшла з дому, розташованого на вулиці Пулюя, та вирушила у невідомому напрямку. Назад вона так і не повернулася.

Прикмети зниклої жінки: виглядає на 30–35 років, 170–172 сантиметри зросту, худорлявої статури. Має фарбоване біле волосся середньої довжини, очі синього кольору.

Також має особливу прикмету: пірсинг у носі.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Фото: ГУ НП

На момент зникнення жінка була одягнута в куртку бузкового кольору, взута у чорні черевики.

Тих, хто володіє інформацією про можливе місце перебування жінки, просять повідомити до поліції або за телефонами: (032) 238-95-75, (067) 353 58 04.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.