На Львівщині п'яний водій розбив службовий автомобіль патрульної поліції лопатою. Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.
Про це розповіли у пресслужбі поліції Львівської області.
Повідомляється, що днями, близько півночі на автодорозі М-09 Тернопіль - Львів - Рава-Руська неподалік селища Куликів патрульні зупинили автомобіль Renault Kangoo через несправне підсвічування номерного знака.

Водій самостійно спробував усунути неполадку, але не вийшло. Під час перевірки документів у 46-річного львів'янина патрульні виявили ознаки алкооп'яніння. Чоловік погодився пройти перевірку на драгері. Результат - 1,94 проміле.

Правоохоронці почали оформляти адмінматеріали. Водій перепитав скільки часу займе цей процес. Патрульні відповіли, що ще кілька хвилин.

Чоловік сів у свій автомобіль для очікування. Але раптом вийшов, відкрив багажник і діставши звідти лопату почав трощити службовий автомобіль поліції.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу
відділу поліції N°5 Львівського районного управління поліції.

За скоєне львів'янину загрожує відповідальність за ч.1 ст. 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю або винятковим цинізмом) ККУ.
Чоловікові оголосили підозру.

"Двоє ...... у формі сидять в машині а п'яний тип розгулює навколо .. тип міг дістати ствол і вже два жмури ..", "Дічь рагульська. Таких, не те що за кермо, в світ до людей випускати не можна. Психотип цього біомусора такий, що може з легкістю вбити людину і навіть не почухається", "Ппц, мінус черговий Міцик...якого чекає заміна лобового вікна, і сидінь 😒 Вас там на флешкурсах взагалі не вчать, що потрібно бути завжди на сторожі?", "Тепер змусити його оплатити вартість авто в повному обсязі, та ще й тією лопатою по хребту дати так, щоб він її в руки більше не брав", "посадити його на ту ручку від лопати", "ось їб...ан, мізки пропив, а тепер ще й сісти може", - писали в коментарях користувачі Мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві" синій " водій спалився перед копами: ледь стояв на ногах

Як повідомляє портал «Знай.иа» Копи врятували знесиленого красеня: "у будь-який момент міг потрапити під колеса авто"

Популярні новини зараз

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Жінка народила за кермом, патрульні перетворилися на повитух: не доїхала