У Львові, 9 січня, під час затримання чоловіка постраждав поліцейський.

Про це повідомляла пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Повідомляться, що виклик на вулицю Китайську надійшов близько 11: 00. Заявницею була мати 27-річного львів'янина. За її словами, вона знайшла у сина наркотики.

Коли екіпаж приїхав на місце події, то застав у кімнаті чоловіка і безлад. Згорток з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичного походження забрала мати чоловіка зі столу.

фото: Патрульна поліція

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Патрульні попередили львів'янина, що на місце події викличуть слідчих для вилучення підозрілої речовини. Почувши це чоловік почав агресивно поводитися, погрожувати поліцейським фізичною розправою і нецензурно висловлюватися.

фото: Патрульна поліція

Львів'янин став у бойову стійку і спробував напасти на копів.

Правоохоронці вирішили затримати бешкетника, але той чинив активний опір, відбивався ногами, руками і головою. В один момент, затриманий вкусив патрульного за ногу.

Медики діагностували у поліцейського забій ноги і кусану рану стегна.

фото: Патрульна поліція

Неадекватного львів'янина доправили до Личаківського відділу поліції. Йому загрожує відповідальність за ч.2 ст. 345 (умисне заподіяння працівнику правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) ККУ.

фото: Патрульна поліція

Йому загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 14-річна Джульєтта посварилася з коханим і змусила копів посивіти – "влаштую пожежу і викинуся з вікна!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Мати, яка викинула з 8 поверху трирічного сина, опинилася за гратами- " іншим наука буде"

Також «Знай.иа " писав, що Озвірілий харків'янин вдарив касирку з ноги в обличчя і зловив миттєву карму: "героя" швидко знайшли