Стало відомо про те, що 35-річний українець згорів від пневмонії практично відразу після батька. Зараз мама перебуває у важкому стані.

Таким чином, повідомляється, що в місті Кропивницький трапилася страшна сімейна трагедія. Від двосторонньої пневмонії помер 35-річний директор магазину «Фуршет» Віталій Перепелиця.

За місяць до цього він втратив батька, а зараз продовжує хворіти його мати, яка втратила двох близьких людей за такий короткий термін. Лікарі дають лише 1% на порятунок.

У загиблого чоловіка залишилася дружина і двоє синів, яким від трьох до одинадцяти років. До слова, дружина також злягла з пневмонією, і вона знаходиться в шоковому стані.

Вже витратили величезну кількість грошей, позичити вже не у кого, всі можливі ресурси вичерпані.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

На сторінці Тетяни Чигвинцевої з'явився пост, в якому вона просить усіх небайдужих допомогти його родині, яка опинилася у скрутному становищі.

Тетяна просить, якщо раптом у вас немає можливості допомогти матеріально, тоді зробіть репост запису, щоб якомога більше людей дізналися про це горе.

Нагадавши, помер знаменитий вокаліст ВІА" Лийся, пісня " Володимир Єфименко. Йому було 66 років. Про смерть повідомили колеги виконавця.

Як повідомляв портал "Знай", у понеділок, 28 грудня, у віці 71 року на Буковині помер заступник голови Дисциплінарного комітету Асоціації футболу Дмитро Твілік.

Також, "Знай" писав, під Тернополем помер 96-річний соратник Бандери: "останній учасник Битви під Гурбами"