Всі ми любимо смачно поїсти. Ароматні та смачні страви одразу ж підіймають настрій. А, особливу увагу в нашій країні господині приділяють духм'яній випічці.
Насправді випічки існує просто неймовірна кількість: солодка й солона, на дріжджовому тісті чи листковому. І це насправді ідеальний простір для фантазії господині, адже начинку можна зробити неповторною та особливою.
Для тих хто не надто любить експерименти, пропонуємо вашій увазі неймовірно смачний рецепт завитків з сиром та беконом.
Завитки з беконом та сиром
Інгредієнти:
1 пачка листкового тіста ;
бекон - 5 шматочків, нарізаних смужками в 1 сантиметр;
вершковий сир;
сир чедр - 75 грамів;
1 цибулина;
петрушки;
1 яйце.
Спосіб приготування:
Попередньо розігрійте духовку до 180С. Застеліть деко папером для випічки. Розкачайте листкове тісто і викладіть по всій поверхні вершковий сир. Посипте рівномірно чеддером, цибулею, беконом, петрушкою і приправте сіллю і перцем.
Потім згорніть один кінець та зробіть рулетик. За допомогою гострого ножа розріжте його та покладіть на деко. Змажте яєчним жовтком Випікайте приблизно 20-25 хвилин до золотистого кольору.
Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.
Популярні новини зараз
Показати ще
Універсальна соцдопомога: держава запускає новий експеримент - хто перший у списку
Вистачить на пачку макарон: пенсіонерам кинуть доплати від 200 гривень
Мобілізація не зачепить: які категорії чоловіків захищені від ТЦК
Гороскоп на тиждень 5-11 травня для всіх знаків Зодіаку: удар по Леву, втрата Скорпіонів та підсумки Тельців
Як повідомляв портал "Знай.ua", яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця у холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.
Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат.