На Львівщині у пекарні помітили щурів. Гризуни бігали по хлібу, що лежить на піддонах, готових до відправки в магазини.

Щури "прогулювалися" по готових хлібобулочних виробах дуже швидко і впевнено. Про це повідомили в соцмережі Facebook жителі Новояворівська. Інцидент стався в пекарні Здоблев. Інформація була опублікована в групі»Підслухано в Новояворівську".

У коментарях користувачі відзначили, що через великі вікна пекарні видно весь процес приготування хліба і булок. Люди розповіли, що там були помічені голуби і тепер щури.

Варто відзначити, що в українських магазинах і пекарнях гризуни і таргани давно перестали бути чимось незвичайним. Подібні випадки часто зустрічаються в соцмережах. користувачі активно скаржаться на недбайливих продавців, які допускають антисанітарію, але ситуація повторюється з Разу в раз.

Нагадавши, Знай повідомляв, що неприємний інцидент стався в кондитерському магазині міста Миколаєва. Там покупці побачили і навіть зняли на відео живого щура. На відеозаписі можна побачити, як в кутку приміщення, біля стійки самообслуговування причаївся значних розмірів гризун. Щур практично не рухається, оскільки злякалася відвідувачів.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Також Знай писав, що в Дніпрі вдалося зняти на відео водяну землерийку. Сергій помітив у воді гризуна, який нагадав мишу на одній з прогулянок по воднолижному каналу біля Sentosa Cable Park, на ж/м Перемога-1. Також від мишки, його відрізняло дивна поведінка і відмінне вміння плавати і триматися у воді. Але головною відмінною рисою тварини був довгий носик.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві на вулиці Михайла Донця (район Відрадного) зоорятувальники зловили щура, "яка намагалася пробратися в квартиру через сантехнічні комунікації".