У Львові правоохоронці врятували чоловіка, який намагався двічі покінчити життя самогубством через нерозділене кохання.

Про це повідомляється у Facebook Патрульної поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що в понеділок, 19 жовтня правоохоронці отримали виклик від чоловіка, який хоче накласти на себе руки на залізничному вокзалі. Він сам сказав поліцейським, що кинеться під швидкісний поїзд на першому пероні.


На вказане місце оперативно прибув наряд патрульної поліції. Поліцейські виявили там чоловіка, 26-річного жителя Запорізької області, він був у розпачі. Чоловік розповів патрульним про особисті проблеми і про те, що провів добу на вулиці. Хлопець подзвонив дівчині, до якої приїхав в гості, але під час спілкування з ним поліцейські помітили, як він дістав ніж і спробував собі нашкодити.

Патрульні поліцейські забрали у потерпілого ніж і закували в наручники. На місце події викликали швидку допомогу, яка забрала чоловіка.

Нагадавши, Знай писав, що чоловік хотів транслювати свою смерть у соціальній мережі Facebook. Громадянин Франції страждав від невиліковної хвороби і намагався піти з життя публічно.

Також Знай повідомляв, що в Києві чоловік намагався зістрибнути з сьомого поверху висотного будинку, розташованого на Дарниці. До місця подій викликали поліцейських, які стали відмовляти потенційного самогубця від стрибка вниз.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що патрульні відвернули спробу самогубства хмельничанина, який хотів стрибнути з даху багатоповерхівки.