Львів’яни скаржаться на несправні маршрутні автобуси, якими вони вимушені користуватися на приміських маршрутах. Про це йдеться у дописі у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

За словами авторки повідомлення, вона вирішила скористатися послугами перевізника АТП 14631.

«2 жовтня о 15.30 з вулиці Двірцевої у Львові виїхав автобус за маршрутом «Львів – Трускавець». Попередньо в автобусі контролер зібрав гроші за проїзд 80 грн і не видав жодного квитка. Тільки автобус рушив, відразу стало зрозуміло, що з ним щось не так, в салоні стало чути звуки хрусту металу та дивні постукування», - пише жінка, додаючи, що пасажири одразу насторожилися та почали перешіптуватися про те, що автобус однозначно несправний.

«У салоні було близько 30 пасажирів. Водій мовчки їхав, із силою по декілька раз включав коробку передач. Під час поїздки всі помітили, що автобус якось дивно їде - то летить, то швидко гальмує, а при переключенні хрустить. Так ми доїхали до села Меденичі і врешті автобус не витримав і поламався», - продовжує пасажирка.

Вона зателефонувала в АТП, і там слухавку підняв заступник директора.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

«Сказав мені, що у них так може бути і нічого страшного не сталося. Коли я запитала: «як можна випустити на маршрут зламаний автобус??? І куди дивився механік??? Чому ви ризикуєте життям 30 пасажирів??», у відповідь він засміявся і сказав, що ніхто нікому нічого не буде пояснювати», - наголошує постраждала.

Фото: "Варта 1"

А тим часом водій пересадив пасажирів на Дрогобицький автобус без вибачень і пояснень.

«Далі добирайтеся самі. Перевізник порушив всі норми закону і людяності, вивів на маршрут зламаний автобус і не подумав про життя пасажирів!», - обурюється вона.

«А при чому тут водій автобуса? Впевнений, що він така сама жертва як і пасажири, більше того - звичайно він все знав, але не міг нічого сказати, бо йому найскоріше під приводом звільнення заборонили це робити!», - вважають львів’яни.

Нагадаємо, що у Львові переповнена маршрутка влетіла в мікроавтобус

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі старенький Ford збожеволів і покотив без водія

Також, "Знай.uа" писав, що на Черкащині величезні колоди раптово вилетіли назустріч машинам