У Львові один зі спальних районів занурився у темряву. З невідомої причини там вимкнули вуличне освітлення. Жителі Сихівського району розповіли, що таке відключення світла відбувається вже не в перший раз. Вони поскаржилися на ситуацію в соцмережах.

Жителі району пишуть, що відключають ліхтарі вже вдруге за останній тиждень. Вони звернулися на гарячу лінію міста і розповіли про відключення вуличного освітлення. У заяві люди зажадали відновити вуличне освітлення на вулиці Тернопільській, 5, 7, 9, 6-А, а також не працюють ліхтарі біля 9 будинку, де розташовується амбулаторія. Також львів'яни розповіли, що за освітлення у них відповідає ЛКП «Львівсвітло».

Після публікації звернення пройшло більше доби, але відповіді не було досі. До скарги жителі району прикріпили фото із зазначеними червоним кольором, непрацюючими ліхтарями.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі знижують тарифи на гарячу воду. Про це повідомляється на сайті міськради. За рішенням виконавчого комітету комунальне підприємство "Тернопільміськтеплокомуненерго" буде проведено перерахунок для всіх споживачів централізованого гарячого водопостачання за вересень.

Також Знай передавав «Чернівцітеплокомуненерго "заборгувало ПАТ" Чернівцігаз " 26 мільйонів гривень. Якщо не заплатять-опалення в мережі централізованого теплопостачання не буде включено.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Києві в одному з будинків розгорілася справжня війна за електроенергію. Боржник вирішив зброєю відлякати співробітників енергокомпанії, які прийшли відключати його від загального щитка.