У Львові водію маршрутного таксі раптово за кермом стало зле. Небайдужі пасажири маршрутки рятували водія до прибуття медиків.

Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Так, стало відомо, що у Львові водію маршрутки стало погано за кермом. Очевидці пригоди оперативно викликали бригаду швидкої допомоги. Щоб не втрачати ні хвилини пасажири маршрутки до прибуття медиків надавали допомогу чоловіку.

Скріншот


«На світлофорі, перехрестя вул. Б.Хмельницького-Грінченка в напрямку міста, водієві маршрутки стало погано, пасажири надають допомогу. Викликали швидку, на 07:45 швидка прибула»,- повідомив депутат Зінкевич.

Медики госпіталізували чоловіка до найближчої лікарні, наразі про його стан нічого не відомо.

Нагадавши, Знай писав, що на Прикарпатті дві дівчини побилися через хлопця. 15 лютого, близько 02:50 ночі, в Коломиї біля нічного клубу "Амстердам" по вулиці Майданського, на сходовій клітці неповнолітня дівчина влаштувала бійку з іншою дівчиною через молодого чоловіка.

Також Знай повідомляв, що в Черкасах дійшла справа до бійки між батьками, які вирішили отримати гроші на шафки від однієї з батьків.

Популярні новини зараз

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Шевченківський райсуд Львова засудив восьмикласника школи № 54 на один рік умовно за побиття однолітка.