З початку 2020 року чисельність людей на Львівщині зменшилась на понад шість тисяч осіб.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління статистики у Львівській області.

Так, стало відомо, що чисельність наявного населення у Львівській області на 1 липня 2020 року становила 2505,6 тис. осіб. Упродовж січня–червня 2020 року чисельність населення зменшилася на 6460 осіб.

вулиці Львова, скріншот із відео


Зазначимо, що кількість померлих в області як порівняти з січнем–червнем 2019 року зменшилась на 1028 осіб (на 5,9%) і становила 16385 осіб. На 100 випадків смертей припала 61 живонароджена дитина.

"Найвищий рівень смертності був у Перемишлянському районі (189 померлих на 10 тис. населення), м. Моршин та Жидачівському районі (182 та 185 померлих на 10 тис. населення відповідно), найнижчий – у м. Новий Розділ (90 померлих на 10 тис. населення) та м. Дрогобичі(108 померлих на 10 тис. населення)", – йдеться у повідомленні.

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт. Місцеві активісти показали, як ходять тролейбуси по одному з міських маршрутів.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти. Так у Львові планують завершити ремонт вулиці Чернівецької, реконструкцію частини вулиці Богдана Хмельницького.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.