У центрі Львова на площі Данила Галицького виявили десятки мертвих голубів, які валялися посеред вулиці. Детальніше про це розповіла Вікторія Тімен в Facebook- спільноті "Гаряча лінія міста Львова".

Читайте Знай в Google News!

Як написала городянка, вся вулиця Данила Галицького і алея навпроти Театру Ляльок усіяна мертвими голубами. Вікторія прийшла в жах від подібного видовища і поцікавилася, хто несе відповідальність за такі нелюдські вчинки.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Адміністрація "Гарячої лінії міста Львова" повідомила, що звернення жінки було передано до РА Галицького району. Пізніше адміністратор повідомив, що вказана ділянка була прибрана від мертвих тіл.

Користувачі Мережі були шоковані подібним видовищем, проте не всі були здивовані, оскільки подібне трапляється досить часто в різних частинах міста. Багато відзначили, що хтось навмисно потравив птахів, які їм нібито заважали. Деякі ж припустили, що птахи могли самі отруїться зі сміттєвих контейнерів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові на території зруйнованої синагоги Золота Роза помітили городян, які буквально знищують культуру даного місця.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові нову огорожу вздовж дороги завалило літнє сонце.

Також Знай.иа писав, що на Львівщині парком потекла невідома рідина.