У Львові патрульні “Муніципальної варти” на вулиці Сербській виявили та затримали чоловіка, який викликав у них підозру. Як виявилося, у затриманого при собі була зброя. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook, посилаючись на повідомлення “Гарячої лінії міста Львова”.

Зазначається, що чоловік поводився неадекватно, чим і привернув до себе увагу патрульних. Із собою він мав пневматичну гвинтівку з прицілом. На місце затримання викликали представників Патрульної поліції області.

У службі додають, що затриманий чоловік не має місця проживання та є безпритульним.

За словами начальника управління безпеки Львова Юрія Діля, затримання сталося близько 15:15, чоловік перебував під дією алкоголю.

На вигляд затриманому – близько 50 років, його раніше вже помічали за розпиванням алкогольних напоїв у центрі міста. Говорить, що його звуть Євгеном, документів при собі не має.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Поліція встановила, що зброя, яку мав чоловік, не бойова. Така рушниця не потребує дозволів на володіння нею. Із собою затриманий мав чеки зі збройового магазину на купівлю рушниці.

«Твій майновий стан, коли ти кіллер, але немає замовлень через карантин…», «Сидів п’яний вуйко, поклали біля нього рушницю, протокол! Герої! Медаль! А головне - премія і грамота на стіну!», «Пневматична зброя не є забороненою для зберігання. Які підстави затримання?», - обурюються львів’яни.

«Голуб’ячий кіллер, гроза горобців... можуть довічне впаяти… а от тих поліцаїв, які в голову хлопчика стріляли, по приколу то випускають», «Нічого собі безхатько, мабуть, танк запаркував у недозволеному місці», «Крутий Львів, бомжі з зброєю. На смітнику знайшов», - зазначають інші.

Нагадаємо, раніше, у Харкові зникла неповнолітня у чорній куртці - важлива будь-яка інформація

Як повідомляє портал Знай.ua, розлючений натовп оточила будинок президента - "Зеленський злив!"

Також Знай.ua писав, що “Якщо нас не чують, нас побачать”, - кияни прокололи небо тисячами променів світла