У Львові новозбудовану огорожу вздовж дороги завалило літнє сонце. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook розповів депутат міськради, очільник громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич.

«Вулиця Трускавецька, Львів - впав поставлений паркан, швидше за все, був не надто глибоко закопаний, тож при високій температурі асфальт нагрівся і паркан «ліг подрімати»...», - пише Зінкевич.

«Хто так будує?», - обурився він.

Фото «Варта 1»

Фото «Варта 1»

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Фото «Варта 1»

«Було б смішно.... але сумно... лиш би зробити через плече.... Сонечко припекло - впала огорожа... Вітру сильного теж би не витримав...», «Якість асфальту на фото... Дорогу вкрито таким самим, більш ніж впевнений...», - обурюються жителі Львова у коментарях до повідомлення.

«М-да, на 15 сантиметрів закопати стовпчик... щоб від легкого вітру чи розплавлення асфальту він впав – капець, жах просто», «Гарненько впав... рівненько... припускаю, що навіть згідно з графіком...», "Він, як Київський міст, втомився", "І до виборів не достояв", - додають містяни.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Сім'я зі Львівщини усиновила знедоленого хлопчика і розкрила сумну правду всій Україні: "Малюки в дитбудинках живуть очікуванням"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Тернополі сторож садочка проштрикнув ножем виховательку і вийшов сухим з води: "Хворий", відпустять.

Також портал «Знай.uа» писав, що У Чернівцях психічно хворих залишили голодними на голих ліжках - рятують усім світом