На Львівщині сталася жахлива дорожньої траспортна пригода, в результаті якої загинуло двоє людей.

Про це повідомляє інформаційний портал “Варта-1”.

Так, стало відомо, що у вівторок, 21 липня на Львівщині сталася смертельна аварія. Повідомляється, що аварія сталася близько 13:45 в Угерську біля Стрия. На місце пригоди оперативно прибули наряд поліції та бригада швидкої допомоги.

Фото: “Варта-1”


Прибулі на місце пригоди медики встановили, що у результаті ДТП від численних травм загинуло дві людини. На жаль, врятувати їх не вдалося. Більше інформації про постраждалих немає.

Фото: “Варта-1”


Наразі невідомо, що стало причиною аварії. Правоохоронці встановлюють всі причини та обставини події. Ведеться досудове слідство.

Популярні новини зараз

Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Показати ще

До слова, на Закарпатті, 19 липня, на трасі “Київ–Чоп” біля повороту на село Іванівці, зіштовхнулися легковик “Mazda” та вантажівка. У ДТП загинуло троє осіб, серед яких неповнолітня дівчинка. Великогабаритну машину перекинуло у кювет, де вона зайнялась полум’ям.

"Автомобіль «Mazda», за кермом якого перебував 56-річний мешканець Мукачева, зіткнувся з вантажівкою «Man», яка рухалась йому назустріч, у напрямку м.Ужгород. У результаті удару, великогабаритну машину викинуло з дороги, після чого вона загорілась",- повідомили у поліції.

Водій легковика та ще двоє його пасажирів, 10-річна дівчинка та 23-річний молодий хлопець, загинули на місці аварії. 46-річна жінка, доставлена до районної лікарні для надання медичної допомоги. Водій вантажівки із забоями також госпіталізований до лікарні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові "склеїлися" два автобуси і маршрутка, пасажири не встигли пискнути - все життя перед очима

Як повідомляє портал «Знай.uа» У США сталася ДТП, в якій чоловік використовує напівавтономну систему “Автопілот” Tesla Model S врізався в автомобіль військовослужбовця штату Арізона

Також «Знай.uа» писав, що Страшне ДТП забрало життя 29-річного українця у Таїланді, тіло привезли через 4 місяці — дарував свято дітям