У Львові з найбільшої фракції у міській раді міста одразу вийшли п'ять депутатів.

Про це повідомив на позачерговій сесії депутат Тарас Кльофа, передає "Варта-1".

Так, стало відомо, що у четвер, 28 із фракції “Самопоміч”, яка є найбільшою у місій раді вийшли п’ятеро депутатів. Вони створять окрему депутатську групу "Позафракційні".

Фото Варта-1



"Власна позиція чи окрема думка депутата фракції може тягнути за собою ігнорування об’єктів та напрямків, ініціатив та програм. У кожного є вибір між альтернативою мовчки погоджуватись з партійною позицією, навіть якщо вона викликає внутрішнє несприйняття або відмовитися діяти за подвійними стандартами. Тому ми прийняли рішення про вихід з фракції з партії «Самопоміч» і продовження роботи у ЛМР як позафракційні депутати", – повідомив Тарас Кльофа подякував колишнімоднопартійцям.

Так, покинули фракцію Олег Береза, Ольга Посипанко, Тарас Кльофа, Ігор Стояновський, Олена Пасевич. Наразі мер Львоа Андрій Садовий ніяк не прокоментував цю ситуацію.

Нагадаємо, раніше Садовий заборонив львів'янам святкувати День міста

Як повідомляє портал Знай.uа У Львові Садового варта влаштувала карантинний терор городянам і бізнесу, - "Пора цих півнів гнати в шию"

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Також Знай.uа писав, що Львів на карантині відзначив свій День народження, - фото самотнього "іменинника" вразили мережа