На Житомирщині трапилася страшна трагедія, у річці на очах у друзів і рідних потонули чоловік і дружина. У подружжя залишилася 13-річна донька.

Цьогоріч Ольга та Анатолій Янкові мали відзначити 15-річчя весілля, передає портал "Прикарпаття"

Рідні подружжя розповідають, що трагедія сталася в вихідні на річці біля села Нехворощ. 37-річна Ольга та 42-річний Анатолій разом із родичами й друзями відпочивали на березі. Чоловіки ловили рибу, а Оля і її знайомі вирішили переплисти річку на човні, але раптом він перевернувся.

На Житомирщині потонули чоловік і дружина


Всі крім Ольги швидко дісталися до берега. Жінка не вміла плавати, тому й відразу почала тонути, на допомогу дружині кинулися чоловік і її брат. На жаль, братові вдалося витягнути на берег уже бездиханне тіло жінки. Ніякі спроби реанімувати її не вдалися. У метушні відразу не помітили, що Анатолій не вийшов із води.

“Анатолій намагався її врятувати, але був в одязі, та ще холодна вода. Тільки вони удвох знають усі деталі того, що сталося”, – розповіла кума подружжя Тетяна Волшебна.

Друзі розповідають, що Ольга та Анатолій завжди були дуже близькі. Чоловік її привозив на роботу, і забирав. Вона його любила і весь час про нього говорила.

На Житомирщині потонули чоловік і дружина


Наразі їх донька залишилася з бабусею й дідусем. Ольга і Анатолій одружилися в 2005 році. Цього року в них мало бути 15-річчя спільного життя.

“Але не судилося. Тепер відзначать на небесах, бо вони повінчані. Олечка була хрещеною мамою моєї доньки. Пам’ятаю, як я запропонувала їй цю місію, вона розплакалася. Тримала мою малу на руках і щось щебетала їй. Вона дуже відповідально до цього ставилася і кращої хрещеної мами годі й шукати”, – згадує подруга Тетяна Волшебна.

Багато знайомих пари шоковані тим, що сталося, – як звичайна прогулянка могла обернутися такою жахливою трагедією.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, раніше Львів'янка поплатилася життям за любов до чистоти, навіть не думайте повторювати це будинку

Як повідомляє портал «Знай.uа» Випав з вікна - впливовий бізнесмен покінчив з життям прямо в центрі столиці, що відомо

«Знай.uа» писав, що У Харкові відомий актор впав з 11 поверху і залишився живим, подробиці дива