На Львівщині чоловік понад два десятки разів проштрикнув свою знайому викруткою. Про це розповіли у Національній поліції області.

Як зазначається, про пацієнтку із чисельними пораненнями грудної клітини правоохоронцям повідомили медики реанімаційного відділення у одній із лікарень Львова. Жінку із діагнозом «численні колоті рани грудної клітини» намагаються врятувати, вона перебуває у важкому стані.

З’ясувалося, що 33-річна постраждала стала жертвою нападу свого 48-річного знайомого. Вночі вони посварилися та влаштували бійку, під час якої озвірілий чоловік "дуже розлютився" та завдав жінці два десятки поранень у груди. Правоохоронці припускають, що знаряддям кривавого злочину стала викрутка.

Скрін, ГУ НП Львівської області

Зловмиснику повідомлено про підозру слідчі Сихівського відділу поліції. Чоловіка обвинувачують у замаху на вбивство, на нього чекає суд.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Нагадаємо, раніше П'яний франківчанин убив дружину і відправив у реанімацію дитину, - "Протаранив стіну на повній швидкості"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Києвом суперечка приятелів обернулася кривавою трагедією, - "знайшов у дворі прут і повернувся в будинок..."

Також «Знай.uа» писав, що У Львові чоловік підірвав себе на подвір'ї лікарні, що відомо про трагедію