Цього року Львівська міська рада вже втретє буде проводити конкурс «Найкращий двірник Львова». Переможець цьогорічного конкурсу отримає путівку на паломницьку подорож на Святу землю.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради

Мерія заохочує львів’ян бути активними і подати кандидатури своїх кращих двірників на участь у цьому конкурсі.

Перший етап конкурсу «Найкращий двірник Львова-2020» розпочався сьогодні, 19 лютого, о 12.00 год, а завершиться о 12.00 год 2 березня.

Впродовж 12 днів мешканці можуть подавати кандидатури своїх двірників.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Другий етап — голосування за подані кандидатури — розпочнеться о 17.00 год 2 березня і завершиться о 10.00 год 11 березня.

Переможця планують оголосити и нагородити у п`ятницю, 13 березня, напередодні Дня працівника ЖКГ.

А ось першим переможцем конкурсу «Кращий двірник Львова — 2018» став Мирослав Новоставський, двірник ЛКП «Південне», Франківської районної адміністрації, який доглядає територію будинку на вул. Володимира Великого, 117. Ідею та переможця конкурсу вподобали не лише львів`яни — пан Мирослав став героєм багатьох журналістських матеріалів. Пан Мирослав отримав подяку від громади Львова та подарунковий сертифікат на тур «Вікенд в Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт».

Перший переможець конкурсу Мирослав Новоставський отримує свою нагороду

Переможцем конкурсу «Кращий двірник Львова — 2019» став Володимир Катинський — двірник ЛКП «Балатон-409». Пан Володимир також отримав подяку від громади Львова та подарунковий сертифікат на тур «Вікенд в Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт».

Другий переможець конкурсу - Володимир Катинський

Нагадаємо, раніше Пенсіонерка з мітлою загинула у центрі Львова, замішаний "гастролер" з Києва

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Вінниці відкрили підземні майданчики для сміття: як виглядає ноу-хау для сортування відходів

Також "Знай.uа" писав, що Комунальники влаштували киянам "ігри патріотів" і змусили людей стрибати: "Цензурних слів немає", фото