У Львові можуть заборонити проїзд приватного автотранспорту в годину пік, щоб уникнути ускладнення руху трамваїв. Відповідну електронну петицію зареєстрували на сайті Львівської міської ради.

Автори петиції мотивують свої вимоги тим, що автомобілі заважають нормальній роботі трамвайного маршруту №8 на відрізку від Академії Мистецтв до Соборної Площі. Пасажири трамваїв, які поспішають на роботу або з неї, вимушені по декілька годин стояти в заторах разом із іншими учасниками дорожнього руху.

На думку авторів звернення, заборонити рух приватних авто на вказаній ділянці варто з 8:00 до 10:00 та з 17:00 до 19:00.

“Кожного дня тисячі сихівчан у трамваї №8 годинами добираються до центру зранку і з центра ввечері “завдяки” декільком десяткам автомобілістів, що блокують трамвайні рейки, щоб провезти себе улюбленого, зневажаючи права інших людей”, – наголошується у петиції.

Львів’янка Євгенія Петрова, яка зареєструвала петицію, зазначає, що громадяни змушені «витрачати в заторах тисячі годин, які можна перевести у гроші». Заборона проїзду приватних авто в години пік мала б сприяти пожвавленню пасажироперевезень громадського транспорту на цій ділянці.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Показати ще

Нагадаємо, у Львові з 15 січня 2020 року виросла ціна у трамваях і тролейбусах, після цього з'явилися чутки, що ціна на проїзд зросте і в "жовтих автобусах".

Також Знай.uа писав, що у Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.

Портал Знай.uа повідомляв, що Кличко показав посинілу "картку киянина", українці були ошелешені: "Де каштанчики?!"