У Львові до реабілітаційного центру "Назарет" потрапила жінка із алкогольною залежністю, яка має трьох малолітніх дітей. Про це йдеться на сторінці центру у Facebook.

«Так, це виклик для усієї команди Реабілітаційного центру "Назарет", але ми справимося!!! Прийняли на реабілітацію жінку, яка опинилася на вулиці та має залежність від алкоголю... Складність у тому, що в неї троє дітей!!! Троє!!!», - написали автори посту.

Вони додали, що «жінка отримує фінансову допомогу, але цього буде замало», тому усіх небайдужих просять допомогти родині речами та фінансово.

Наразі жінці та її дітям «надали окрему кімнату, де вони всі разом будуть проживати».

Скрін, реабілітаційний центр Назарет

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Планується, що двоє молодших дітей підуть до садочка (потрібно буде їх відвозити та привозити), а старшу дівчинку планують відправити до школи.

У коментарях люди висловлюють слова підтримки працівникам центру: «Це неймовірно добра справа, щиро бажаю, щоб все вдалося», «У вас вийде, лиш би в неї вийшло, дітей шкода».

«То виклик однозначно, бо жіночий алкоголізм - то просто жесть. А як діти будуть в центрі, якщо мама по факту не матиме вільного часу?», - запитують коментатори.

У центрі відповіли, що жінка «буде мати індивідуальну програму».

Нагадаємо, на Львівщині подорожчали цигарки, сімейний бюджет під загрозою: скільки деруть за пачку після нового року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", завезення одягу секонд-хенд в Харкові викликало великий ажіотаж, що призвело до величезних черг і тисняви.

Також "Знай.ua" писав, що змінилися ціни на гречку, хліб та картоплю.