Вихованці дитячого садочка ясельного типу №33 у Львові змушені були харчуватися фальсифікованим маслом. Про це повідомляє ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області.

Зазначається, що дітей у дошкільному закладі освіти годували субстанцією, у якій був надлишковий вміст рослинних жирів. Тобто замість масла дітки харчувалися маргарином.

За результатами перевірки встановлено, що садочок закуповував масло вершкове селянське 72,6% жирності виробництва ДП «Старокостянтинівський молочний завод», виробником якого є приватне підприємство «Товарна База». Лабораторний аналіз здійснювало ДП «Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».

Фальсифікований продукт вилучили з дитячих закладів міста, а до правління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міськради направили листа з вимогою призупинити закупівля масла цього виробника до кінця розслідування інциденту.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Нагадаємо, дітей з інвалідністю обікрали просто у реабілітаційному центрі. Як повідомляв "Знай.ua", українці з 2019 року отримають нову допомогу на дітей. Також "Знай.ua" писав, смертельний вірус може залишити українців без головного продукту на свята.