У Львові масово позакривали громадські вбиральні.

Таку новину повідомили обурені люди, які написали скаргу на "Гарячу лінію Львова".

"Рідко буваю у центрі міста. Але вчора був подивований, що на пр. Свободи не працює туалет. Лишається два – Ратуша та Галицький ринок. Це далеко. Ніби туристичне місто?! Елементарні речі, навіть як що б туристів зовсім не було. На мою думку це ганьба", – зазначив у дописі Yury Yamash.

Адміністратор "Гарячої лінії" в свою чергу пояснив, що дані громадські вбиральні раніше належали ТзОВ "Йосип і Ко", проте наразі орендар, який в зв"язку з договором повинен залишити приміщення не покидає його в добровільному порядку.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Управління комунальної власності ЛМР подало позов до суду, щодо примусового виселення орендаря. Судовий процес триває, господарська діяльність не проводиться, туалети зачинено", - зазначається в повідомленні.

В мережі одразу відреагували десятки місцевих жителів, які в своїх коментарях зазначили, що дана проблема є головним болем вже не один рік. Біотуалети, які повинні бути відкритими завжди під замком. А ключі знаходяться в кафе, яке за похід до вбиральні вимагає по 5 грн.

Нагадаємо, що на маршруті Генічеськ-Запоріжжя в одному з вагонів виявили брудний туалет, яким практично неможливо скористатися.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вінниці, в паркових зонах, встановили вбиральні для собак.

Також Знай.ua писав про те, що 80 вбиралень облаштують в навчальних Івано-Франківщини до кінця 2019.