Одна з луцьких підприємиць з великим добрим серцем не стоїть осторонь проблем, з якими стикаються пенсіонери. Наталія Шафета щодня закуповує хліб та безкоштовно роздає його нужденним людям.

Жінка поділилася своїм обуренням щодо споживацького ставлення деяких людей до її благочинності.

Наталія Шафета кожного дня купує та привозить на луцький Центральний ринок по 60 буханок хліба для пенсіонерів, які перебувають у скрутному становищі. Але 28 вересня поставка хліба затрималась, і пані Наталії довелось вислухати "вдячність" від окремих громадян.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

"Знаєте, напевно, недарма хліб в цю суботу привезли з великим запізненням, я побачила справжню натуру тих людей, що прийшли по безоплатний хліб",- говорить підприємиця.

"Перш ніж бігти шукати хліб, я підійшла до людей, привіталася, перепросила, що вони змушені будуть трішки зачекати, хлібчик зараз закупимо і роздамо. У відповідь почула обурення, що я така-сяка, не продумала, що хліб можуть не привезти, дехто почав "клясти" мені вслід, бо я вже відбігала по хліб",- обурюється пані Наталія.

Жінка жаліється, що люди сприймають її благодійність як належне, немов би це її обов'язок а не безкорисний вчинок.

Наталії Шафеті в той день підняла настрій одна з жінок, яка прийшла за хлібом останньою, та подякувала за добре серце підприємиці.

"Ми просто хотіли поділитися з людьми хлібом, у відповідь – чорна невдячність. Вже почали задумуватися, можливо, варто допомагати комусь окремо, де справді того потребують, а не чекати, коли наступного разу комусь щось не сподобається, і він буде звинувачувати у цьому цілий світ, але злість свою вимістить на нас?",- наголосила пані Наталія.

Нагадаємо, що патрульні затримали зловмисника, який просив гроші на операцію сину

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові триває реставрація маловідомого собору, який був за радянських часів жіночою в’язницею

Також Знай.ua писав про те, що знаки Зодіаку, які володіють божественним даром