Служба безпеки України закликає мешканців Львова та області не допустити сепаратистську і терористичну діяльність під час матчів збірної України з футболу у Львові 7 та 10 червня з Сербією і Люксембургом.

Про це повідомляє УСБУ у Львівській області на сторінці у Facebook.

"Львів - це європейське толерантне місто, і будь-які прояви агресії або ксенофобії тут не пройдуть", - написано в повідомленні.

Також, СБУ закликає бути уважними і говорити правоохоронцям про залишені без нагляду підозрілі предмети.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

"У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, фактів прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також інформації про наміри здійснення сепаратистської і терористичної діяльності, телефонуйте", - йдеться в повідомленні.

Вся отримана інформація буде ретельно перевірена, а також конфіденційність гарантується.

Нагадаємо, що головний тренер збірної Сербії Младен Крстаіч розповів, що очікує від відбірного матчу Євро-2020 з Україною, який відбудеться 7 червня у Львові.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 5 червня, близько 6 вечора, літак з гравцями збірної України з футболу приземлився у Львові. У столицю Галичини прибули всі 26 гравців, які закінчили збір в Харкові.

Також портал "Знай.uа" писав, що 22-річний український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко поділився очікуваннями від майбутнього матчу відбору на Євро-2020 з командою Сербії.