Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько тішить шанувальників свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару показала серію знімків, судячи з геолокації, зроблених у театрі на Подолі, у Києві. А "фотографом" стала її близька подруга з "Жіночого кварталу" Марта Адамчук. Гумористка зізналася, що її колега має справжній талант.

Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару

"Дякую тобі подруго, ти мене бачиш гарніше ніж бачу себе я…" - поділилася Сопонару.

Артистка обрала сміливе вбрання для відвідування театру - коротенька сукня-футболка з цікавим малюнком відкриває вид на її ніжки, стрункі та засмаглі після відпочинку за кордоном.

Популярні новини зараз

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Показати ще

Шанувальники теж оцінили, як добре виглядає Ірина та заявили, що їй можна йти в проект "Холостячка", підкорювати чоловіків. Хоча, наскільки всі знають, серце її вже зайняте.

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала гарячого мачо на скутері: "Спогади минулого життя"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару "покуролесила" на камеру і отримала "ляпаса" від шанувальників: "Мавпа"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва та Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" розділили один біль на двох: "Рикала, як вовчиця"