В 2015 році українці втратили легендарного музиканта Кузьму Скрябіна. Жахлива аварія забрала його життя. Але по сьогоднішній день про нього згадують з неймовірною теплотою, як шанувальники, так і зіркові колеги.

Рідна мати Андрія Кузьменка пережила втрату дуже важко і не раз говорила, що аварія не була випадковістю. Про це вона нагадала і Славі Дьоміну в інтерв'ю, у день, коли він мав відзначати 54-річчя.

Демін та мама Кузьми, скріншот з відео

Ольга Михайлівна згадала жахливі події того дня, коли Кузьма дорогою додому з концерту у Кривому Розі розбився на позашляховику, в'їхавши в молоковоз на зустрічці через слизьку трасу. Жінка впевнена, аварія сталася не випадково, адже його машина Toyota Sequoia була дуже надійною.

Як відомо, після ДТП порушили кримінальну справу і мама Скрябіна заявила, що з його машиною щось зробили, від чого вона стала некерованою. Андрій намагався уникнути зіткнення, але гальма не працювали.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Кузьма Скрябін, скрін

"Там дорога на чотири машини, навіть кювета немає. Але щоб так скомбінувати... Це неможливо. Андрія підготували, його машина була некерована", - стверджує Ольга Михайлівна.

Також жінка розповіла, що саме цистерна, яка впала з молоковоза, вбила Кузьму. Але вона впевнена, що той водій, з яким зіткнувся її син, ні в чому не винен.

"Не було на кого показати пальцем, хто зробив", - заявила мама музиканта.

Раніше ми писали про те, що ROXOLANA презентувала свою версію пісні Скрябіна "Люди як кораблі": для зйомки кліпу покликала переселенців

Як повідомляв Знай.ua, Кузьма Скрябін написав найважливіший хіт для Дзідзьо, а Jerry Heil "порадувала" Злату Огнєвіч: жест доброї волі

Також портал Знай.ua писав, що росіяни взялися за пісні Скрябіна, Соловей та "Океан Ельзи", кров з вух не зупинити: "Вет кікалін" та "Спісі без сома"