У мережі по-різному відреагували на слова президента Зеленського про те, чому влада не попередила громадян про повномасштабне вторгнення.

За словами Зеленського, якби було попередження від української влади, то могла початися паніка, і тоді росія дійсно захопила б Київ та всю Україну за три дні. Також Зеленський завяив, що вже з жовтня треба було б витрачати великі гроші, яких в уряді не було. На ці слова президента знайшлось багато критики, не тільки від українців, але й від "хароших русскіх". За словами журналіста-блогера Романа Скрипіна, Аркадій Бобченко також почав критикувати Зеленського.

Роман Скрипін. Фото: Facebook

Не обираючи слів, Скрипін вирішив поставити на місце Бобченка, та затулив йому писок, та нагадав, що той не є "харошим русскім".

Тут ах**нний герой чеченської війни Аркаша Бабченко знов збуджений на президента України. Аркаша, закрий п*здак. Не твоя це справа. Їдь в Москву. Ще й згадав тм Pohuy. Чого ти ліпися? Між іншим, Рос, власник Pohuy на фронті. А ти х*й зна де й тулиш свій писок в наші справи. Сцикло *бане. Ти ніколи не станеш "харошим рускім". заявив Скрипін

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що воїни ЗСУ відправили на концерт до Кобзона командира окупаційних військ.

Як повідомляв "Знай.ua" після вибухів у Криму "гості" масово тікають з півострова, черги на всі види транспорту, а потяги скасували.

Також "Знай.ua" інформував, детонація складів у Джанкої, вибухи в районі військового аеродрому в Симферополі, що відомо про "бавовну" в Криму.