Нещодавно, у свій 75-річний ювілей співачка Софія Ротару нарешті вийшла з тіні і окреслила чітку позицію щодо війни в Україні, яку розв'язала росія на чолі з путіним.

Артистка розповіла, як із перших днів війни фінансово підтримує українців за допомогою гуманітарного фонду та чітко дала зрозуміти своє ставлення до цієї війни. Але ж українці й далі не розуміють, чого вона так довго мовчала.

Хтось припускав, що Ротару планує у майбутньому відновити свої концерти в країні-агресорці, адже це таки гроші. А мовляв зараз вона нарешті зважилася обрати Батьківщину.

Софія Ротару із сестрами, фото із сімейного архіву.

Український продюсер Володимир Бебешко вирішив зробити свій внесок у розмову про фінансові справи Софії Ротару, адже в грошах браку співачка точно не знає.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"Софія Михайлівна Ротару, перепрошую. Вона вже бабця. На пенсії, напевно. А пенсія у неї! Повірте мені, там така пенсія! Ох, хлопці, вам би таку пенсію – ви б тут сиділи і не парилися" , - сказав Бебешко у шоу "Культурна оборона".

Зазначимо, що Володимир Бебешко записав цілий альбом разом із українською артисткою.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч розповіла, як чекала на Софію Ротару 6 годин після концерту, а потім усамітнилася у гримерці.

Раніше ми повідомляли, що Софія Ротару у 75-річний ювілей заявила про неважливість мови в Україні, тепер вона на місці сили.

Також стало відомо, що онука Софії Ротару показала груди шанувальникам і похвалилася шикарним обручкою від Tiffany.