Після ракетного обстрілу Львова 26 березня в місті затримали двох підозрілих осіб. Про це стало відомо з повідомлення Патрульної поліції Львівської області на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Затримані чоловіки підозрюються у тому, що вони передавали стратегічно важливу інформацію абонентам, зареєстрованим у Росії. Їх обох затримали в один день.

Фото: Патрульна поліція

Перший потрапив у поле зору львівських патрульних на проспекті Чорновола. Поліцейські зупинили автомобіль, який викликав у них підозру, і перевірили водія. Під час перевірки на телефоні в чоловіка виявили відео- та фотоматеріали, які фіксують пересування українських військовослужбовців. Крім того, у телефоні містилися фотознімки паспортів чоловіків та безліч підозрілих контактів із номерами російських операторів.

Фото: Патрульна поліція

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Показати ще

Другого гіпотетичного інформатора ворога затримали у той час, коли патрульні поліцейські прямували до місця, в яке влучили російські ракети.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною Європи: "Потребує великої підтримки". Український гарант став найвпливовішою людиною Європи. Читачі швидко змінили своє попереднє рішення.

Також ми писали, окупанти викрали відомого на весь світ українського спортсмена Дмитра Афанасьєва: увірвалися в його будинок в Херсоні. Окупанти продовжують свої нелюдські дії. Тепер викрали всесвітньо відомого спортсмена.

Нагадаємо, російський окупант зізнався, як його "пацани" зґвалтували підлітка: "З РПГ просто так".