Оксана Вендиш - головний спеціаліст відділу Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України у Львові.

Наразі жінка повідомила про те, як же львів'яни називали своїх новонароджених малюків у 2021 року. З Імен можна виділити Ібрагім, Максим, Анастасія, а також Емілія - як звуть головну актрису серіалу "Гра престолів".

Запорізький пологовий будинок, фото: zp.ua

Оксана Вендіш заявляє, що найпоширенішими іменами для хлопчиків були досить стандартні для України - Максим, Артем, Данило, Олександр, Владислав. Але ще є Марко, Давид, Тимофій і Захар. А ось що стосується Імен для дівчаток-кілька років поспіль лідирує Анастасія, Анна, Софія, Яна, Вероніка. Є ще й Єва, Мілана, Марта і Емілія.

Проте, за словами головного спеціаліста Мін'юсту у Львові, періодично львів'яни давали дітям і менш популярні імена. Деяких малюків могли назвати Кипріан, Еней, Платон, Всеволод, Ібрагім, Авенір, Полікарп, Аарон, Мартін, Тимур.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Скрін, відео YouTube пологовий будинок

Дівчаткам приписували імена Теона, Кассандра, Матея, Рада, Тіана, Лукія, Ума, Іларія, Марія-Маліка, Мірра. Повний список популярних імен буде опублікований в десятих числах 2022 року, що стосується Західного міжрегіонального управління Мін'юсту у Львові.

Нагадаємо, все більше українців відмовляється народжувати дітей-причин багато: від гастриту до хорошої роботи

Як повідомляв "Знай.ua", українці крім 1000 від Зеленського можуть отримати ще 8 тисяч: у Мінсоцполітики нагадали про терміни

Знай.ua писав, дівчина спеціально народила малюка раніше терміну, щоб він в останній раз побачив тата: хвороба не залишила шансу