Львів'яни просять мера Андрія Садового навести лад у міських маршрутках - містяни обурюються, що у віддалених районах транспорт курсує не за графіком, а після 20-ї години вечора його немає взагалі, тому часто доводиться тратитися на таксі.

Відповідним дописом-зверненням до мера поділився львів'янин на своїй сторінці у Facebook.

"Андрій Садовий пане мер…сьогодні я спробував через ЦНАП записатись до Вас на прийом, мені сказали, що в час Локдауну Ви не приймаєте людей. Ок, напишу тут Вам і чекаю від Вас відповіді! Не буде відповіді, будемо Вас ловити під стінами Міської Ради! Питання, прохання, проблема ось яка…Ми, жителі, мікрорайону Білогорща, маємо купу невирішених владою проблем…от саме я, житель Білогорщі, Шевчук Тарас Леонтійович, борюсь за нормальну їзду маршруту номер 34, також основними проблемами вважаю відсутність тротуару, через що небезпечно ходити по асфальованій дорозі пішоходам, постійні обіцянки каналізування і водопостачання Білогорщі…ми Львів, а відношення до нас, як до богом забитого села! Чому так?", - запитує обурений чоловік.

Він додає, що днями до мера приходили жителі Білогорщі відносно жахливої їзди маршруту номер 34, на що він їм відповів, що звернень зі скаргами не надходило. Тобто, виходить, що їй просто не реєструють.

"Водії даного маршруту з’їжджають вже після 19ї години у вихідні і плюс мінус після 20ї в будні дні. Альтернативи в нас нема ніякої, вихід таксі!!! Як порадив один з білогорщан, зареєструвати в міськраді страйкову петицію і перекривати дороги міста, тим самим звертаючи увагу громадськості на нашу проблему! Бажаючих, думаю, буде достатньо…", - резюмував львів'янин.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Звернення до Андрія Садового щодо громадського транспорту, скріншот

Звернення до Андрія Садового щодо громадського транспорту, скріншот

Нагадаємо, що нові правила карантину: у Зеленського приготували "ковід-сюрприз" українцям.
Раніше Знай писав, що українським пенсіонерам розповіли, за що їх можуть позбавити виплат: "помилки, підробки, виїзд за кордон".
Також Знай писав, що українці відповіли, чому масово їдуть за кордон на заробітки: пенсія, медицина, податки та інші причини.