Відомий український співак Олександр Пономарьов на сцені вже дуже багато років, проте йому досі вдається дивувати своїх фанатів новими хітами. До того ж у свому Instagram, де за його життям стежать понад 130 тисяч осіб артист досить часто ділиться цікавими моментами з життя чи просто новими світлинами.
Цього разу Олександр Пономарьов показав, як після тривалого відпочинку знову приступив до роботи. Незабаром у Києві у співака відбудеться сольний концерт, тому це вимагає особливої ретельної підготовки.

Фото зі сторінки Олександра Пономарьова

Проте Пономарьов зізнався, що після відпустки важко приступити до роботи, адже співаючи уявляє себе у відпустці, десь на березі морі.

"Гарно відпочили і до роботи !😁 Працювати не хочеться зовсім 😅, але вже за три дні сольний концерт у Києві, тому репетиція триває , а я співаю і уявляю себе на морі 🤓", - зазначив Олександр Пономарьов.


Також Пономарьов поділився фотографією з репетиції. На світлині артист сидить за білим роялем, а за його спиною грають скрипалі.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов показав зворушливу любов до сина: "Сан Санич Нострадамус"

Як повідомляв "Знай.ua", усміхнений Олександр Пономарьов показав, чим займається у відпустці - "Раз-ромашка, два-ромашка"

Знай.ua писав, Олександр Пономарьов разом з сином потрапив у неймовірну пригоду: "Саша, де ти взяв ці гриби?!"

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще