Відомий український виконавець Віктор Павлік та його молода дружина Катерина Реп'яхова нещодавно стали батьками. Їхній син Михайлик з'явився на світ 14 червня. З того часу щасливі батьки діляться емоціями й досвідом, а також показують як росте їхній малюк.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де за його життям стежать понад 80 тисяч читачів, Віктор Павлік часто ділиться зворушливими знімками зі своїм маленьким сином.

Цього разу артист в Інстаграм-сторіс показав, як купає маленького Михайлика, схилившись в окулярах над ванночкою з дитиною.

Віктор Павлік, instagram.com/viktorpavlik

Напередодні Віктор Павлік задрімав з малюком на дивані, зворушивши серця своїх підписників зворушливим знімком. Судячи з постів та інстаграм-сторіс, музикант намагається багато часу проводити з немовлям.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"Такий солодкий хлопчик! Це, звичайно, дуже складний вік, але зате найніжніший))) бажаю, щоб було якнайбільше можливості ним насолоджуватися!!!", "Здоров'я Вашій родині 🔥🔥", - реагують у коментарях зворушені підписники.

Коментарі, instagram.com/viktorpavlik

Нагадаємо, Віктор Павлік показав любов, яка Катерині Репяховій і не снилася: так ніжно. Віктор Павлік показав всю свою ніжність

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катерина Репяхова згадала, як їх з Віктором Павліком "звів" психолог: "Мріяла про це завжди". Катерина Репяхова розповіла, чим займалася до зустрічі з Віктором Павліком

Також "Знай.ua" писав, дружина Віктора Павліка відірвалася з мамою на відпочинку: "Вирішила наливочки випити". Катерина Репяхова відпочиває з мамою на Закарпатті