Олександр Пономарьов - український співак і композитор, який частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 130 тисяч осіб.

Ще недавно чоловік згадував свої подорожі до закриття країн з метою вберегти населення від пандемії коронавірусу (COVID-19). І публікував різні фотографії зі своїм сином. Як зараз разом з ним закінчує відпочинок в Грузії, де вони пробули досить тривалий час.

Скрін, Instagram Олександра Пономарьова

Олександр 24 липня опублікував знімок на заході, заявивши, що крайній вечір в красивій країні добігає кінця.

"Сьогодні крайній вечір в Грузії! І ми з молодшим говоримо цій гостинній землі і її гідним людям - до нових зустрічей!", - написав Пономарьов в публікації.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Олександр Пономарьов з сином, фото з Instagram

"Ах, ця магія заходу🕊Його спалюєте сила🔥На заході загострюються почуття🦋На заході фарби яскравіше втричі🔥Мега тепле фото🦋12 айфону😅респект😎💪Приємного польоту і м'якої посадки💜🕊😍😘🤘🌹", "Красиво🔥", "Грузія....❤️ І самій захотілося до Грузії... 🤗 Щаслива доріженька, Олександр!🙏 З Богом в рідний дім", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов показав зворушливу любов до сина: "Сан Санич Нострадамус"

Як повідомляв "Знай.ua", усміхнений Олександр Пономарьов показав, чим займається у відпустці - "Раз-ромашка, два-ромашка"

Знай.ua писав, Олександр Пономарьов разом з сином потрапив у неймовірну пригоду: "Саша, де ти взяв ці гриби?!"