Господині з усієї країни щодня ламають голову щоб такого смачненького приготувати для своєї сім'ї. Звичайні каші і супи вже давно приїлися, а постійно готувати вишукані страви дуже дорого.
У такому випадки на допомогу прийде рецепт дуже смачних і ніжних дерунів з грибами. Приготування цієї страви не забере у вас дуже багато часу і коштів, але її смак вас приємно здивує.
Вам знадобиться:
- кабачок молодий невеликого розміру 1 шт.,
- яйце 1 шт.,
- вівсяні пластівці 1,5 ст. л.,
- сметана 1,5 ст. л.,
- сіль і перець чорний за смаком,
- приправа "прованські трави" щіпка,
- борошно 1 ст. л.,
- цибуля ріпчаста 70г,
- гриби лісові 100г,
- кріп 15г,
- олія 10мл в фарш плюс 50 мл для смаження.
- сметана
Спосіб приготування
Для початку потрібно очистити кабачок і натерти на велику тертку, добре віджати зайву вологу. Помістити кабачкову масу в миску, додати яйце, вівсяні пластівці, сметану, сіль і приправу, борошно і олію і добре розмішати. Залишити на 15 хвилин, щоб вівсяні пластівці трохи набрякли.
Тим часом гриби потрібно приварити в підсоленій воді 10 хвилин. Гриби і очищену цибулю нарізати соломкою і обсмажити на олії до легкого золотистого кольору. Остудити до кімнатної температури.
Додати в кабачкову масу подрібнений кріп і гриби. Розмішавши. Смажити на добре розігрітій олії, обробляючи масу столовою ложкою.
Подавати деруни відразу ж зі сметаною. Приємного апетиту!
Нагадавши, червоний борщ до сала з часничком: справжній український рецепт для козаків. Правила, завдяки яким борщ збереже гарний червоний колір
Як повідомляв "Знай", крабовий салат з сиром-кіскою — новий смак традиційної страви, доступний кожному
Популярні новини зараз
Показати ще
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
"Знай" писав, Молдавські ковбаски без оболонки і без особливих зусиль: рецепт для ідеального пікніка. Мінімум двічі необхідно пропустити м'ясо через м'ясорубку.